L’altre dia vam fer espaguetis i avui aquí un ensenyarem a fer-ne uns de molt bons.
Ingredients:
- espaguetis o tallarins
- 2 fulles de llorer
- sal
- ceba
- 2 dents d’all
- pebrot vermell
- pebrot verd
- pastanaga
- xampinyons laminats
- tomata natural triturada
- carn picada de vedella
- 2 cullerades de de salsa worcestershire
- timó
- orenga
- pebre molt
Per fer els espaguetis
- omplir la cassola plena d’aigua
- tira-hi dos fulles de llorer
- tirar-hi una cullerada de sal quant bulli la aigua
- tirar els espaguetis
- deixa’ls fins que estiguin al dente
- si ja estan apagar el foc
- treure’ls de la cassola i colar-los i treure les fulles de llorer
- a la cassola calenta tira-hi un tros de mantega
- torna a posa els espaguetis a la cassola.
- important provar-los

Per fer el sofregit
- ficar oli paella
- tallar un all a la paella
- tirar-ho
- tallar una ceba a trossos molt petits
- tirar-la a la paella quant els alls estiguin daurat
- tallar pebrot vermell i pebrot verd a trossos molt petits
- tirar-ho
- pelar, tallar i tirar una pastanaga gran o 2 de petites
- tallar xampinyons
- tirar-los
- tirar una mica d’orenga i timó*
- tomata triturada. (en aquest moment és molt important menjar un tros de formatge)
- tirar-li la carn de vedella i la remenem perquè es rosteixi
- 2 cullerades de salsa worcestershire
- li afegim la tomata
- una culleradeta de sucre i sal al gust. (els espagetis ja són bons sense salsa)
* ingredient secret.
Hola Max!!!!
Només de llegir-hi m’acaba d’entrar una gana ara mateix……
Nosaltres avui hem fet al roquefort, més senzillet, però a la Marta li encanta! El proper dia, els faré així, a veure que tal. Qui sap, potser fins i tot els tasta el David. Si tinc algun dubte, que sàpigues que et trucaré.
Gràcies per la recepta!!!!
Mmmm quina bona pinta que tienen un día d’aquest els probarem 😋🍝