ESPAGUETIS

L’altre dia vam fer espaguetis i avui aquí un ensenyarem a fer-ne uns de molt bons.

Ingredients:

  • espaguetis o tallarins
  • 2 fulles de llorer
  • sal
  • ceba
  • 2 dents d’all
  • pebrot vermell
  • pebrot verd
  • pastanaga
  • xampinyons laminats
  • tomata natural triturada
  • carn picada de vedella
  • 2 cullerades de de salsa worcestershire
  • timó
  • orenga
  • pebre molt

Per fer els espaguetis

  1. omplir la cassola plena d’aigua
  2. tira-hi dos fulles de llorer
  3. tirar-hi una cullerada de sal quant bulli la aigua
  4. tirar els espaguetis
  5. deixa’ls fins que estiguin al dente
  6. si ja estan apagar el foc
  7. treure’ls de la cassola i colar-los i treure les fulles de llorer
  8. a la cassola calenta tira-hi un tros de mantega
  9. torna a posa els espaguetis a la cassola.
  10. important provar-los

Per fer el sofregit

  1. ficar oli paella
  2. tallar un all a la paella
  3. tirar-ho
  4. tallar una ceba a trossos molt petits
  5. tirar-la a la paella quant els alls estiguin daurat
  6. tallar pebrot vermell i pebrot verd a trossos molt petits
  7. tirar-ho
  8. pelar, tallar i tirar una pastanaga gran o 2 de petites
  9. tallar xampinyons
  10. tirar-los
  11. tirar una mica d’orenga i timó*
  12. tomata triturada. (en aquest moment és molt important menjar un tros de formatge)
  13. tirar-li la carn de vedella i la remenem perquè es rosteixi
  14. 2 cullerades de salsa worcestershire
  15. li afegim la tomata
  16. una culleradeta de sucre i sal al gust. (els espagetis ja són bons sense salsa)

* ingredient secret.

2 comments

  1. Hola Max!!!!
    Només de llegir-hi m’acaba d’entrar una gana ara mateix……
    Nosaltres avui hem fet al roquefort, més senzillet, però a la Marta li encanta! El proper dia, els faré així, a veure que tal. Qui sap, potser fins i tot els tasta el David. Si tinc algun dubte, que sàpigues que et trucaré.
    Gràcies per la recepta!!!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 5 =